NIEUW!!! VERHUUR

TESTIMONIALS

Nico Verdonck

 Amper 16jaar en al een bijzondere car-control op circuit met een echte race-auto, indrukwekkend! Vastberaden, gemotiveerd en gepassioneerd door de (auto)sport, slechts enkele van de kwaliteiten van Delano die onmiddellijk in het oog sprongen.

 

Wij hopen Delano snel terug on track te zien, want met zijn enorm potentieel, is er een mooie toekomst voor hem weggelegd in de Kart/Autosport.

 

Nico Verdonck – oprichter van NV Academy – na exclusieve coaching dag te Mettet op 27 oktober 2021

Ilya De Wilde

Delano traint sinds juli 2021 in onze fitnessclub te Wetteren.

Vanaf het intake gesprek was het duidelijk dat het voor Delano menens was in de kartsport. Om daarmee samen te werken vind ik als Petrolhead geen straf!

Als zijn personal trainer begeleid ik Delano in zijn trainingen op maat voor de Kart/Autosport, en volgen dit steeds op vaste tijdstippen op.

Zo is en blijft Delano fit tijdens en na zijn kartseizoen.

Aan enthousiasme en vastberadenheid ontbreekt het Delano zeker niet, Hij komt bijna dagelijks werken aan zijn doelen.

Blij om dit talent tijdens zijn carrière te mogen coachen!

 

Coach Ilya - NRG Fitness

Patrick Bettens

Delano is één van de meestbelovende jonge piloten van Autostal Duindistel vzw.

Reeds in zijn eerste jaar als karter werd hij Belgisch-Nederlands kampioen in zijn klasse nadat hij alle races won. En dit jaar werd hij vice-kampioen.

Een prachtige prestatie van Delano rekening houdende met de kwetsuur die hem een tijdje langs de kant hield, en daarmee een wedstrijd minder kon rijden dan zijn concurrenten.

Door zijn gedrevenheid en volharding zijn wij als renstal er van overtuigd dat hij in de volgende jaren één van de speerpunten van onze club zal worden.

Wij zullen hem steunen waar dit mogelijk is.

Patrick Bettens - Secretaris Autostal Duindistel vzw