NIEUW!!! VERHUUR

circuitwagen verhuur

Ooit al gedroomd om een echte racepiloot te worden? Dit kan!!

Maak je dromen waar !! DDK Motorsports kan u begeleiden om jouw drive skills te verbeteren.

Zowel op Mettet, Zolder of het prachtige Spa Francorchamps, maar ook op de Nederlandse circuits Zandvoort en Assen kunnen wij jou begeleiden en dit in een bij ons gehuurde cicuitwagen of in jouw eigen al dan niet circuitwagen. Dit kan het perfecte verjaardag cadeau zijn!!!!

Geen ambities of schrik om zelf te rijden maar toch interesse om deze ervaring mee te maken van op de passagierszetel. Dit kan ook in één van onze wagens.

Interesse om een onvergetelijke dag of slechts een half uurtje mee te maken aan de zijde van onze instructeurs dit kan contacteer ons voor meer inlichtingen.

Wij verhuren Mazda mx-5 cup wagens, BMW E46, Porsche boxster en een Porsche Cayman GT4

Bij DDK Motorsports bieden wij de mogelijkheid om een Mazda mx-5 cup wagen te huren voor zowel track day's als competitie. Onze service omvat het verhuren van 4 Mazda mx-5 cup wagens, bmw e46, Porsche Boxster en een Porsche Cayman GT4. Wij werken met een op maat gemaakt dagschema voor trackdays, afhankelijk van het beschikbare budget.

Bedrijfs uitstap of teambuilding.

Wenst u een next level bedrijfsuitje of teambuilding dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij kunnen uw bedrijfsfeestje tot in de puntjes verzorgen, van welkomstdrink tot en met uitgebreide catering. Alles kan besproken worden en aangepast volgens beschikbaarheid.

Foto galerij Mazda mx-5 cupwagens Mazda mx-5 cup wagens te huur

Foto galerij BMW 323i E46 te huurBMW 323I E46

Verhuurvoorwaarden

Wanneer u ervoor kiest om een racewagen te huren bij DDK Motorsports, zijn er enkele belangrijke verplichtingen en voorwaarden waar u rekening mee moet houden. De betaling dient geheel en voorafgaand het event te worden voldaan. Ook moet er afstand van verhaal ondertekend worden. De wagen kan per halve of volledige dag gehuurd worden en dit met of zonder coaching. Wenst je de wagen te delen met andere rijders geen probleem dan kan je de kosten voor de huur van de wagen ook delen onder alle rijders.


Neem vandaag nog contact op voor het huren van een Mazda mx-5 cup wagen!

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze verhuurdiensten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.